Lad kagen køle af med toppen nedad, så undgår du noget af kagens rundede top.
Du kan lave kagen dagen i forvejen, og stille den på køl. Men vent med at pynte den til selve dagen.
35276 kJ / 8431 kcal
1601 kJ / 383 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 3,3 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 40,4 g |
Fedt: | 53,8 % | 23,3 g |
Er du vild med chokoladekage - så prøv lækre sag...
250 g
Smør
|
|
---|---|
1½ dl
Mælk
|
|
275 g
Hvedemel
|
|
2 tsk
Bagepulver
|
|
5 spsk
Kakaopulver
|
|
350 g
Sukker
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
2
Æg
|
|
1 dl
Creme fraiche
|
|
1 dl
Stærk kaffe
|
175 g
Mørk chokolade
|
|
---|---|
225 g
Blødt smør
|
|
200 g
Flormelis
|
|
1 dl
Piskefløde
|
12
Kakaokiks med vaniljecreme, fx Oreos
|
|
---|---|
8
Brombær i halve
|
|
1 dl
Blåbær
|
|
1 dl
Skovsyre
|
|
2 tsk
Sort flagesalt
|