Er du vild med at bage roulade - så prøv denne skønne chokoladeroulade.
Du kan servere frugt til nødderouladen, men husk at bruge frugt efter årstiden: efterår: pærer, blåbær og blommer – vinter: clementiner, sharonfrugt og dadler – forår: ananas, banan og tørrede tranebær - sommer: jordbær, hindbær og ribs.
14057 kJ / 3360 kcal
1571 kJ / 375 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 31,8 % | 29,3 g |
Fedt: | 62,2 % | 26,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
Æg
|
3 |
---|---|
Sukker (ca. 1½ dl)
|
125 g |
Smør - smeltet og afkølet
|
50 g |
Kartoffelmel
|
2 spsk |
Hvedemel
|
1 spsk |
Bagepulver
|
1½ tsk |
Finthakkede hasselnøddekerner
|
75 g |
Blød nougat
|
150 g |
---|---|
Varm kaffe
|
½ dl |
¼ liter |
Sigtet flormelis
|
|
---|---|
Grofthakkede hasselnøddekerner
|