Du kan servere frugt til nødderouladen, men husk at bruge frugt efter årstiden: efterår: pærer, blåbær og blommer – vinter: clementiner, sharonfrugt og dadler – forår: ananas, banan og tørrede tranebær - sommer: jordbær, hindbær og ribs.
13872 kJ / 3315 kcal
1550 kJ / 370 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6,1 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 29,3 g |
Fedt: | 61,7 % | 25,9 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
3
Æg
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 1½ dl)
|
|
50 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
2 spsk
Kartoffelmel
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
|
75 g
Finthakkede hasselnøddekerner
|
150 g
Blød nougat
|
|
---|---|
½ dl
Varm kaffe
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Sigtet flormelis
|
|
---|---|
Grofthakkede hasselnøddekerner
|