Frossen nødderoulade er en dejlig kage, der er en blanding af en is og en kage. Nødderouladen kan bages i god tid, så den ligger klar i fryseren. Tag den frosne nødderoulade og læg den i køleskabet en times tid inden servering, så er den lige tilpas. Nødderouladen har en dejlig smag af nougat og kan spises som den er, blopt med lidt hakkede hasselnødder til pynt. Men vil du have lidt frisk frugt til, så er det bestemt også en mulighed - vælg frugt efter sæson. Der er nu ikke noget så dejligt som en hjemmelavet roulade - prøv!
Er du vild med at bage roulade - så prøv denne skønne chokoladeroulade.
Du kan servere frugt til nødderouladen, men husk at bruge frugt efter årstiden: efterår: pærer, blåbær og blommer – vinter: clementiner, sharonfrugt og dadler – forår: ananas, banan og tørrede tranebær - sommer: jordbær, hindbær og ribs.
14096 kJ / 3369 kcal
1575 kJ / 376 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 6,1 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 31,7 % | 29,4 g |
Fedt: | 62,2 % | 26,4 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.