I stedet for ferskner i flødeskummet, smager det også dejligt friskt med syltede abrikoser.
Her har du en roulade i sin mest enkle form.
9071 kJ / 2168 kcal
1125 kJ / 269 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 4,6 % | 3 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 28,6 g |
Fedt: | 52,2 % | 15,9 g |
Lyst til mere roulade? Her er en, men af en helt anden slags.
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
2
Æg
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kartoffelmel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
15 g
Smør - smeltet
|
4
Halve ferskner fra dåse (ca. 200 g)
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sigtet flormelis
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|