Roulade med chokolade og fersken
2 timer
•
Arbejdstid: 50 min
•
Roulade er en dejlig retrokage, som stadig tager kegler. Her har du roulade med chokolade og fersken, som er en bund med chokoladestykker, der bliver rullet om flødeskum med fersken og citron....en rigtig skøn kombi. Du kan købe mange forskellige roulader, men de når ikke en hjemmelavet til sokkeholderne. Og det er slet ikke så svært selv at bage en lækker roulad
Ingredienser
Bund med chokolade
2
Æg
|
|
---|---|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
|
3 spsk
Hvedemel
|
|
3 spsk
Kartoffelmel
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
50 g
Finthakket mørk chokolade
|
|
15 g
Smør - smeltet
|
Fyld med fersken
4
Halve ferskner fra dåse (ca. 200 g)
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
2 spsk
Flormelis
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
3 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Pynt
Sigtet flormelis
|
|
---|---|
Citronmelisseblade
|
|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Bund med chokolade
Fyld med fersken
Sådan ruller du rouladen
I stedet for ferskner i flødeskummet, smager det også dejligt friskt med syltede abrikoser.
Her har du en roulade i sin mest enkle form.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9071 kJ / 2168 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1125 kJ / 269 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 4,6 % | 3 g |
Kulhydrat: | 43,2 % | 28,6 g |
Fedt: | 52,2 % | 15,9 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.