Kartoffelroulade

Kartoffelroulade

1 timer Tilbehør
Roulade er ikke bare roulade, og roulade er ikke altid kage, Kartoffelroulade er en flot og spændende variation af en "varm kartoffel". Denne kartoffelroulade pifter det varme måltid op, og kartoffelrouladen smager selvfølgelig fantastisk. Her har vi tilsmagt kartoffelrouladens indre med persille, men du kan variere smagen og bruge din favoritkrydderurt. På den måde kan du gøre kartoffelrouladen til din egen helt unikke kartoffel.
Mere inspiration

Endnu et lækkert kartoffeltilbehør.

Kartoffelmedaljer
60+ min
Kartoffelmedaljer
(41)
Velbekomme!
Tips

Du kan bruge en anden krydderurt til pestoen end persille - så får du den smag, du foretrækker. Du kan også skifte pestoen ud med en færdiglavet pesto - eller prøv med revet ost og chili.

Vidste du...

At kartoffelrouladen kan serveres som tilbehør til chateaubriand med ristede karl johan-svampe eller brune portobello-svampe (bella gomba). Portobello-svampe er oplagte at bruge om vinteren, hvor det er svært at få fat i karl johan-svampe. De er store, så en halv er nok pr. person.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9921 kJ / 2371 kcal

Næringsindhold pr. 100g

577 kJ / 138 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 8,1 % 2,8 g
Kulhydrat: 40,3 % 13,7 g
Fedt: 51,6 % 8,1 g

Ingredienser