Endnu et lækkert kartoffeltilbehør.
Du kan bruge en anden krydderurt til pestoen end persille - så får du den smag, du foretrækker. Du kan også skifte pestoen ud med en færdiglavet pesto - eller prøv med revet ost og chili.
At kartoffelrouladen kan serveres som tilbehør til chateaubriand med ristede karl johan-svampe eller brune portobello-svampe (bella gomba). Portobello-svampe er oplagte at bruge om vinteren, hvor det er svært at få fat i karl johan-svampe. De er store, så en halv er nok pr. person.
9593 kJ / 2293 kcal
558 kJ / 133 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 7,1 % | 2,3 g |
Kulhydrat: | 40,7 % | 13,4 g |
Fedt: | 52,2 % | 7,9 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
Bagekartofler (ca. 900 g)
|
4 |
---|---|
Æg
|
2 |
1 dl | |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
2 store håndfulde bredbladet persille
|
|
---|---|
Små fed hvidløg
|
2 |
Olivenolie
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
Bagekartofler (ca. 450 g)
|
2 |
---|---|
Smør
|
50 g |
Mælk
|
½ dl |
Groft salt
|
½ tsk |