Hash browns
Hash browns er populær amerikansk morgenmad, der ofte serveres med sprødstegt bacon, baked beans og røræg. Hash browns ses i forskellige udformninger, størrelser og smag, men hash browns består af kartofler, der er revet eller skåret i tern og stegt på panden. Vi har valgt at komme et æg i vores hash browns, for at få den mere traditionelle sammenhængende stegte kartoffelkage, og samtidig for komme lidt væk fra det, vi kender som en rösti. Prøv også en hash browns variation med persille og løg, som giver mere smag og dybde.
Ingredienser
Hash browns
2
Bagekartofler (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Sammenpisket æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Smagsneutral olie, fx rapsolie
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Hash browns
Giv dine hash browns et ekstra niveau og tilføj blandingen 1 dl finthakket persille og 1 finthakket løg. Du kan vælge at stege en stor hash brown og bruge den som tilbehør til aftensmaden. Vend "pandekagen" ved hjælp af en flad tallerken - og beregn længere stegetid.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3186 kJ / 761 kcal
Næringsindhold pr. 100g
635 kJ / 152 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 7,1 % | 2,6 g |
Kulhydrat: | 35,2 % | 13,1 g |
Fedt: | 57,7 % | 9,9 g |