Kartoffelvafler er et virkeligt lækkert tilbehør til både kød, fisk og salat - sommer som vinter - til få og mange. Kartoffelvaflerne kan ovenikøbet forberedes 3-4 timer i forvejen og blot varmes lige inden de serveres. Kartoffelvaflerne smager super godt som de er, også kolde i madpakken. Prøv at servere dem som forret med røget laks eller frisk stenbiderrogn, cremefraiche, rødløg og frisk dild – en himmelsk mundfuld.
Kartoffelvaflerne kan spices op med fx 3 spsk finthakkede timianblade, 1 knust fed hvidløg eller ¼ tsk friskkværnet peber ekstra. Du kan lave en stor portion kartoffelvafler i forvejen og varme de færdigbagte vafler op lige inden serveringen. Læg bagte kartoffelvafler på plader med bagepapir og varm dem midt i ovnen ca. 4 minutter ved 250° - en plade ad gangen.
3304 kJ / 790 kcal
585 kJ / 140 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 6 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 16,2 g |
Fedt: | 46,8 % | 7,4 g |