Små bagte kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(80 vurderinger)

45 min

Små bagte kartofler er det perfekte tilbehør til roastbeef og chateaubriand. Opskriften er hurtig og nem....og så kan kartoflerne gøres klar til bagning i god tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1½ kg små faste kartofler
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 50 g smør
  • 2 spsk hakkede friske oreganoblade eller 2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vask kartoflerne grundigt og del dem i halve. Kom kartoflerne i kogende vand tilsat salt og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 3 min. Hæld vandet fra kartoflerne og damp dem tørre. Tilsæt smør og krydderier og vend rundt, så det bliver godt blandet. Fordel kartoflerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen, til de er gyldne.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Tip

Du kan fx servere de små bagte kartofler til chateaubriand og bagte hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,2 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese Toscana, Italien

Til disse let krydrede kartofler serveret som foreslået vil en god rødvin fra Toscana være et godt valg, fx en vino nibile di montepulciano Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til oksekød

Andre gode forslag