Chateaubriand og bagte hvidløg

Chateaubriand og bagte hvidløg

1 timer Hovedret
Forkælelse på højt plan! Chateaubriand, som er den tykke midterste udskæring af oksemørbraden, tilberedes til perfektion og serveres med ovnbagte hvidløg og madagaskarpebersauce. Chateaubriand er luksus og forkælelse - og fortjener at blive nydt i godt selskab.
Mere inspiration

Lav kun 500 g kartofler til 2 personer.

Velbekomme!
Tip

I stedet for de små bagte kartofler kan du servere kogte aspargeskartofler.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

6652 kJ / 1590 kcal

Næringsindhold pr. 100g

428 kJ / 102 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 16,3 % 4,1 g
Kulhydrat: 47,8 % 12 g
Fedt: 35,9 % 4,2 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.

Ingredienser