Også en dejlig kartoffel til chateaubriand.
I stedet for de små bagte kartofler kan du servere kogte aspargeskartofler.
12629 kJ / 3018 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 11,7 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 57,1 % | 10,3 g |
Fedt: | 31,2 % | 2,6 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Hele hvidløg (3-4 stk.)
|
250 g |
---|---|
Smør
|
10 g |
Sukker
|
¼ tsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Smør
|
10 g |
---|---|
Chateaubriand - én stor bøf af oksemørbrad (ca. 400 g)
|
1 |
Vand
|
1 dl |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Madagaskarpeberkorn (grønne peberkorn i lage)
|
1½ tsk |
---|---|
Vand
|
2 dl |
150 g |
Hakkede madagaskarpeberkorn
|
---|
Små bagte kartofler - se link herunder
|
500 g |
---|---|
Dampede forårsløg (ca. 200 g)
|
2 bundter |