Du kan brune stilkene fra svampene sammen med kødet og lade dem braisere med - det giver ekstra smag til saucen.
26732 kJ / 6389 kcal
602 kJ / 144 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 23,5 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 24,4 % | 8,6 g |
Fedt: | 49,9 % | 8,1 g |
Alkohol: | 2,2 % |
Se hvordan du laver ovnbagte kartoffelbåde her
50 g
Smør
|
|
---|---|
1½ kg
Afpudset oksemørbrad - delt i 2 stykker
|
|
1 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3½ dl
Piskefløde
|
|
1¼ dl
Portvin, fx tawny
|
|
2 spsk
Saucejævner
|
500 g
Vaskede hele, små rødløg med skal
|
|
---|---|
15 g
Smør - smeltet
|
|
½ tsk
Groft salt
|
500 g
Rensede portobello svampe
|
|
---|---|
2 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
30 g
Finthakket stegt bacon
|
|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
50 g
Rasp (ca. 1 dl)
|
|
1½ dl
Piskefløde
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Blade af bredbladet persille
|
---|
1 kg
Ovnbagte kartoffelbåde
|
---|