Se hvordan du laver ovnbagte kartoffelbåde her
Du kan brune stilkene fra svampene sammen med kødet og lade dem braisere med - det giver ekstra smag til saucen.
27120 kJ / 6482 kcal
611 kJ / 146 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 23,2 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 24 % | 8,6 g |
Fedt: | 50,7 % | 8,4 g |
Alkohol: | 2,1 % |
Smør
|
50 g |
---|---|
Afpudset oksemørbrad - delt i 2 stykker
|
1½ kg |
Vand
|
1 dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
3½ dl | |
Mørk portvin, fx tawny
|
1¼ dl |
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Vaskede hele, små rødløg med skal
|
500 g |
---|---|
Smør - smeltet
|
15 g |
Groft salt
|
½ tsk |
Rensede portobello svampe
|
500 g |
---|---|
Finthakket bredbladet persille
|
2 dl |
Finthakket stegt bacon
|
30 g |
Små hakkede fed hvidløg
|
2 |
Rasp (ca. 1 dl)
|
50 g |
1½ dl | |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
Blade af bredbladet persille
|
---|
Ovnbagte kartoffelbåde
|
1 kg |
---|