10-15 min. ved 225°.
9697 kJ / 2318 kcal
462 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 9,9 % | 2,7 g |
Kulhydrat: | 34,4 % | 9,3 g |
Fedt: | 54,5 % | 6,8 g |
Alkohol: | 1,2 % |
Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.
25 g
Smør
|
|
---|---|
6
Finthakkede skalotteløg
|
|
1 dl
Tør vermouth, fx noilly prat
|
|
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
250 g
Blommetomater eller cherrytomater på stilk
|
|
---|---|
10 g
Smør - smeltet
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
125 g
Champignoner i kvarte
|
|
125 g
Rensede kantareller
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
4
Grillstegte oksemørbradbøffer (ca. 125 g)
|
|
---|---|
1 kg
Bagte små kartofler, fx nix pille
|