Persillesovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Persillesovs er en af de gode gamle klassikere, som stadig går sin sejrsgang. Denne opskrift på god gammeldags persillesovs er nem og smager fantastisk. Server persillesovs til nye danske kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og lidt af fløden sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af fløden i sammen med bouillonen. Bring sovsen i kog under omrøring og kog den ved svag varme i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt smør, persille, salt og peber, lige inden serveringen. Bring i kog, smag til og kom persillesovsen i en skål.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: