Persillesovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

Persillesovs er en af de gode gamle klassikere, som stadig går sin sejrsgang. Denne opskrift på god gammeldags persillesovs er nem og smager fantastisk. Server persillesovs til nye danske kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Rør mel og lidt af fløden sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af fløden i sammen med bouillonen. Bring sovsen i kog under omrøring og kog den ved svag varme i ca. 5 min. - rør af og til.
  2. Tilsæt smør, persille, salt og peber, lige inden serveringen. Bring i kog, smag til og kom persillesovsen i en skål.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag