Du kan udskifte bouillon og madlavningsfløde med mælk - eller du kan lave sovsen med ren fløde - det er kun et spørgsmål om, hvad du kan lide. Smag til med mere salt, hvis du undlader bouillon.
Du skal ikke snydes for opskriften på vores nationalret Stegt flæsk med persillesovs.
1915 kJ / 458 kcal
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 11,2 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 32,2 % | 6,3 g |
Fedt: | 56,6 % | 5,1 g |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
2½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
10 g
Smør
|
|
1½ dl
Hakket persille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|