Persillesovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

Persillesovs er en af de gode gamle klassikere, som stadig går sin sejrsgang. Denne opskrift på god gammeldags persillesovs er nem og smager fantastisk. Server persillesovs til nye danske kartofler.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2½ spsk hvedemel
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 2½ dl grøntsagsbouillon
  • 10 g smør
  • 1½ dl hakket kruspersille
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør mel og lidt af fløden sammen i en lille, tykbundet gryde. Rør resten af fløden i sammen med bouillonen. Bring sovsen i kog under omrøring og kog den ved svag varme i ca. 5 min. - rør af og til. Tilsæt smør, persille, salt og peber, lige inden serveringen. Bring i kog, smag til og kom persillesovsen i en skål.

Sådan redder du en sovs, der er for salt

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,9 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag