Andesovs

Andesovs

20 min Tilbehør

Andesovs, det er godt! Og den skal helst sidde lige i skabet. Savner du en nem andesovs opskrift - så får du den her. Det er opskriften på en god andesovs med andefedt. Det er lige før (men også kun lige før) man kan undvære anden, bare der er en god andesovs - og nok af den. Men juleaften vil vi ikke undvære hverken and eller andesovs.

Mere inspiration

Her en nem og velsmagende opskrift på brun sovs - selv uden bouillon at starte med...

Velbekomme!
Tips

Du skummer stegeskyen ved forsigtigt at trække en spiseske hen over overfladen på skyen. Hvis du lader stegeskyen køle lidt af, bliver det nemmere. Har du god tid og kan lade skyen blive iskold, er det endnu nemmere, fordi fedtet bliver stift. Har du ingen andesky, kan du bruge en sky lavet af vand og koncentreret andefond fra flaske. Lav evt. skyen lidt kraftigere end anbefalet på flasken, for at få mere smag.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2568 kJ / 614 kcal

Næringsindhold pr. 100g

593 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 5,5 % 1,9 g
Kulhydrat: 10,7 % 3,7 g
Fedt: 83,8 % 13,4 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser