Brun sovs

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

15 min

Mange børn og voksne kan godt lide brun sovs.....og mange vil også gerne kunne lave den. Men hvordan laver man en brun sovs, hvis man ikke har en sky at lave den af. Vi har tryllet med lidt løg og andre gode sager, så du nu også kan tage kegler og servere brun sovs.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Brun sovs

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Tilsæt løg og salt og steg ved jævn varme i ca. 5 min. - rør af og til. Kom vand i panden, bring i kog ved kraftig varme og lad det koge ind, stadig ved kraftig varme, i ca. 2 min. Hæld vandet (ca. 1½ dl) fra løgene over i en lille tykbundet gryde - brug evt. en sigte. Bring vandet fra løgene i kog, tilsæt madlavningsfløde, sojasauce, salt og peber og bring saucen i kog. Tag gryden af varmen og pisk saucejævner i. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min. Tilsæt kulør og smag til.

Tip

Du kan komme de kogte løg tilbage i sovsen. Eller du kan gemme dem til en kødsauce eller gryderet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag