Bechamelsauce

Bechamelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Bechamelsauce er en klassisk opbagt hvid mælkesauce, der typisk indgår i lasagne og musaka. Den er også en fin grundsauce til fx mornaysauce, persillesauce og sennepssauce.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2½ spsk hvedemel
  • ½ liter mælk
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

  1. Smelt smørret i en gryde. Rør melet i.
  2. Tilsæt mælk lidt ad gangen under piskning.
  3. Kog saucen igennem i ca. 2 min. - under omrøring. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1854 kJ / 443 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,8 g
  • Protein: 18,1 %
  • Kulhydrat: 36,5 %
  • Fedt: 45,4 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag