Bechamelsauce

Bechamelsauce

15 min Tilbehør
Bechamelsauce er en klassisk opbagt hvid mælkesauce, der typisk indgår i lasagne og mousaka. Den er også en fin grundsauce til fx mornaysauce, persillesauce og sennepssauce. Det er enkelt og nemt at tilberede sin egen bechamelsauce - og giver masser af muligheder for variation.
Mere inspiration

Velsmagende og vegetarisk lasagne - kan det friste?

Grøntsagslasagne
45 min
Grøntsagslasagne
(82)
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2853 kJ / 682 kcal

Næringsindhold pr. 100g

483 kJ / 115 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,3 g
Protein: 12,7 % 3,6 g
Kulhydrat: 30 % 8,5 g
Fedt: 57,3 % 7,5 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser