Når det bugner med svampe, er det også lækkert med svamperisotto.
Svampesaucen kan tilberedes med en slags svampe - eller en blanding. Svampesaucen kan tilsættes løg og/eller chili, hvis du har lyst til en lidt mere spicy smag.
8952 kJ / 2140 kcal
917 kJ / 219 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 3,8 % | 2 g |
Kulhydrat: | 7 % | 3,8 g |
Fedt: | 87,6 % | 21,7 g |
Alkohol: | 1,6 % |
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
Svampe, fx markchampignoner og kantareller
|
300 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Grøntsagsbouillon
|
1 dl |
½ liter | |
Lys saucejævner
|
2 spsk |
Tør, hvid portvin
|
2 spsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|