Du kan bruge risottoopskriften som en basisopskrift og blot skifte de stegte champignoner ud med andre grøntsager, fx en blanding af ærter og grønne asparges eller rød peberfrugt og gulerødder. I stedet for risottoris kan du bruge grødris.
11112 kJ / 2656 kcal
519 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 14,2 % | 4,3 g |
Kulhydrat: | 58,4 % | 17,8 g |
Fedt: | 27,4 % | 3,8 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
30 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
8 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Hakket bredbladet persille
|
|
---|---|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
200 g
Landbrød
|
---|