Tomatrisotto med svampetopping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

En dejlig cremet risotto med tomat...og på toppen forskellige lækre svampe. En fin vegetarret. Og er du ikke vegetar kan du evt. servere et stykke stegt kød til.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Tomatrisotto

  • 1 tsk friskkværnet 5-peberblanding
  • 10 g smør
  • 320 g risottoris (ca. 4 dl)
  • 2 grofthakkede zittauerløg (ca. 200 g)
  • 6 dl grøntsagsbouillon
  • 400 g cocktailtomater i kvarte
  • 1 tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 225 g champignoner i skiver
  • 200 g rensede bøgehatte eller kantareller
  • 2 spsk hakkede friske timianblade
  • ½ tsk groft salt

Tomatrisotto, fortsat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Tomatrisotto

Rist peberblandingen ved kraftig varme i en tykbundet gryde i ca. 1 min. Kom smør, ris og løg i gryden og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt bouillon og lad risene koge ved svag varme og under tætsluttende låg i ca. 10 min. Vend tomater og salt i og kog risottoen i yderligere ca. 5 min.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Rist champignonerne ved kraftig varme i ca. 3 min. - rør af og til. Tilsæt bøgehatte, timian og salt og rist i yderligere ca. 3 min.

Tomatrisotto, fortsat

Vend ca. 100 g af osten i risottoen og smag til. Kom risottoen i en varm skål, kom svampeblandingen på toppen og drys med rucola. Server straks sammen med resten af osten - så man selv kan drysse på.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag