8970 kJ / 2144 kcal
411 kJ / 98 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,2 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 13,4 g |
Fedt: | 29,5 % | 3,3 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1 tsk
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
320 g
Risottoris (ca. 4 dl)
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
400 g
Cocktailtomater i kvarte
|
|
1 tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i skiver
|
|
200 g
Rensede bøgehatte eller kantareller
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|