Tomatrisotto med svampetopping
30 min
•
En dejlig cremet risotto med tomat...og på toppen forskellige lækre svampe. En fin vegetarret. Og er du ikke vegetar kan du evt. servere et stykke stegt kød til.
Ingredienser
Tomatrisotto
1 tsk
Friskkværnet 5-peberblanding
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
4 dl
Risottoris (ca. 320 g)
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
400 g
Cocktailtomater i kvarte
|
|
1 tsk
Groft salt
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
225 g
Champignoner i skiver
|
|
200 g
Rensede bøgehatte eller kantareller
|
|
2 spsk
Hakket frisk timian
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tomatrisotto, fortsat
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
---|---|
50 g
Renset rucolasalat
|
Sådan gør du
Tomatrisotto
Tomatrisotto, fortsat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8956 kJ / 2141 kcal
Næringsindhold pr. 100g
424 kJ / 101 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 15,2 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 55,3 % | 13,8 g |
Fedt: | 29,5 % | 3,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du løg
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.