Tartarsauce eller sauce tartar er en remouladelignende dressing - som er opkaldt efter et asiatisk stammefolk, tatarerne. Den er måske mest kendt som en fish and chips sauce - men tartarsauce kan så meget andet. Her har du en opskrift på hjemmelavet sauce tartar, som både er nem at lave. Tartarsauce smager virkelig godt som tilbehør til både kød og fisk - og som fyld i en bagt kartoffel.
Klassisk engelsk livret - kan sagtens laves i et dansk køkken.
Sauce tartar er også velegnet som fyld i bagte kartofler, til nye kartofler - og som dip til grøntsagsstave.
9121 kJ / 2180 kcal
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 27,4 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 9,7 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,1 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.