Sauce tartar er også velegnet som fyld i bagte kartofler, til nye kartofler - og som dip til grøntsagsstave.
8064 kJ / 1927 kcal
296 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 38,5 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 44,4 % | 7,7 g |
Fedt: | 17,1 % | 1,4 g |
Klassisk engelsk livret - kan sagtens laves i et dansk køkken.
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
3
Hårdkogte, pillede æg
|
|
---|---|
6
Syltede agurker
|
|
3 spsk
Kapers uden lage
|
|
2 tsk
Fintrevet løg
|
|
1 dl
Klippet frisk karse
|
|
1 spsk
Dijonsennep
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2½ dl
Fraiche
|
Kapers
|
|
---|---|
Klippet frisk karse
|
500 g
Stegt kød eller fisk, fx rødspætter eller kold okseculotte
|
|
---|---|
1 kg
Kartofler
|
|
600 g
Blandede grøntsager
|