I stedet for cremefraiche 18 % kan du bruge fraiche 5%. Hvis du ikke selv har tid til at tilberede dressingen, men bruger en færdigkøbt dressing, kan du med fordel spæde den færdigkøbte dressing op med fraiche i forholdet: 1 del færdig dressing til 1 del fraiche eller ymer.
7251 kJ / 1733 kcal
833 kJ / 199 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 5,1 % | 2,5 g |
Kulhydrat: | 10,6 % | 5,2 g |
Fedt: | 84,3 % | 19 g |
½ liter
Creme fraiche
|
|
---|---|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Revet løg
|
|
4 spsk
Tomatketchup
|
|
2 spsk
HP sauce
|
|
¼ liter
Piskefløde
|
Olivenolie
|
|
---|---|
Mild paprika
|
|
Friskkværnet peber
|