Hytteost-dip

Hytteost-dip

10 min
Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m.m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.

Sådan gør du

  • Kom hytteost, krydderurter, hvidløg og salt i en blender eller foodprocessor. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til blandingen er glat. Smag til. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.
Mere inspiration

Klassisk dip - i hjemmelavet udgave....

Holiday dip
10 min
Holiday dip
(6)
Velbekomme!
Tip

Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

857 kJ / 205 kcal

Næringsindhold pr. 100g

400 kJ / 96 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,2 g
Protein: 56,5 % 13,3 g
Kulhydrat: 8,4 % 2 g
Fedt: 35,1 % 3,8 g

Ingredienser

200 g
Krydderurter, fx persille og purløg
½ dl
Lille fed hvidløg
½
Groft salt
½ tsk