Hytteost-dip
10 min

Hytteost-dip

Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m. m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hytteost-dip

Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m. m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.

Fremgangsmåde:

Kom hytteost, krydderurter, hvidløg og salt i en blender eller foodprocessor. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til blandingen er glat. Smag til. Stil dip'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Tip

Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 35 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Protein: 56 %
  • Fiber: 0,9 g
Print