Hytteost-dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

10 min

Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m. m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, krydderurter, hvidløg og salt i en blender eller foodprocessor. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til blandingen er glat. Smag til. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Tip

Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 56 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: