Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt. Eller en grøn dip ved at blende 200 g hytteost med 1 dl hakkede krydderurter fx persille og basilikum og ¼ tsk salt.
614 kJ / 147 kcal
287 kJ / 69 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 67,8 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 13,4 % | 2,3 g |
Fedt: | 18,8 % | 1,4 g |
Lynhurtig og lækker hytteost-dip. Smag til med dine yndlingskrydderurter og krydderier og server som skønt tilbehør til grøntsager, chips m.m.
½ dl
Krydderurter, fx persille og purløg
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|
|
½
Lille fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|