Hytteost-dip

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

10 min

Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m. m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, krydderurter, hvidløg og salt i en blender eller foodprocessor. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til blandingen er glat. Smag til. Stil dippen tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Tip

Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 56 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag