Hytteost-dip

Bedømmelse

(1 vurderinger)

10 min

Lækker og nem dip lavet på hytteost. Variér smagen i din dip med andre krydderurter, krydderier, pesto, oliven, soltørrede tomater m. m. Spis den sammen med fx grøntsagssnack, ristede rugbrødsstave og chips.

Ingredienser

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom hytteost, krydderurter, hvidløg og salt i en blender eller foodprocessor. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. - eller til blandingen er glat. Smag til. Stil dip'en tildækket i køleskabet i mindst 15 min.

Tip

Lav en rød hytteostdip ved at blende 200 g hytteost med 2 tsk rød karrypasta, 3 tsk ketchup og ¼ tsk salt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,9 g
  • Protein: 56 %
  • Kulhydrat: 9 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde: