Bønnespread
5 min
•
Bønnespread - prøv denne utroligt nemme og hurtige opskrift på en alsidig og lækker bønnecreme, der kan bruges som spread i din sandwich, som dip til dine grøntsagsstave eller som pålæg på dit brød. Bønnerne bidrager til at konsistensen bliver cremet og så har de et højt indhold af protein og fibre. Virkelig en lækker fornyelse af både snack og madpakkesortimentet.
Ingredienser
1 dåse
Borlottibønner eller kidneybønner
|
|
---|---|
¾ dl
Hytteost
|
|
1
Fed hvidløg
|
|
2 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Vil du have endnu mere smag i din spread, kan du tilsætte chili eller friskrevet ingefær.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2947 kJ / 704 kcal
Næringsindhold pr. 100g
542 kJ / 129 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 5,6 g |
Protein: | 23,5 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 12,2 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,6 g |