Grøn sandwich med gnavegrønt
•
Har du lyst til en velsmagende sandwich med masser af grønt og en lækker dip baseret på hytteost? Hytteost kan blendes helt glat og så har den et højt indhold af protein, der giver din sandwich masser af fylde. Som tilbehør til din grønne sandwich kan du vælge sæsonens grøntsager og opbevare dem i et glas med dip i bunden. Grøn sandwich med gnavegrønt er oplagt at lave som madpakke eller picnic.
Ingredienser
Grøn sandwich
4
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
|
2 dl
Bredbladet persille
|
|
1½ dl
Purløg
|
|
4 spsk
Kapers (ca. 60 g)
|
|
1 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
70 g
Grøn squash eller agurk
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
8 skiver
Groft landbrød
|
|
70 g
Spinatblade, rucola eller spidskål
|
Gnavegrønt
400 g
Sæsonens grønt fx gulerødder, bladselleri eller radisser
|
---|
Sådan gør du
Grøn sandwich
Gnavegrønt
Brug de krydderurter du har, fx. timian, basilikum eller oregano.
Se her hvordan du kan lave din hytteostmayo om til en 'remoulade' hytteostmayo
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7521 kJ / 1798 kcal
Næringsindhold pr. 100g
435 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27,6 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 55,4 % | 14,2 g |
Fedt: | 17 % | 2 g |
Relateret video
Brændenældesuppe