Brug de krydderurter du har, fx. timian, basilikum eller oregano.
Se her hvordan du kan lave din hytteostmayo om til en 'remoulade' hytteostmayo
8363 kJ / 1999 kcal
463 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26,2 % | 7,1 g |
Kulhydrat: | 58 % | 15,8 g |
Fedt: | 15,8 % | 2 g |
En anden dejlig, grøn ret, du kan tage med på tur!
4
Hårdkogte æg
|
|
---|---|
450 g
Hytteost
|
|
2 dl
Bredbladet persille
|
|
1½ dl
Purløg
|
|
4 spsk
Kapers (ca. 60 g)
|
|
1 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Groft salt
|
70 g
Grøn squash eller agurk
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
8 skiver
Groft landbrød
|
|
70 g
Spinatblade, rucola eller spidskål
|
400 g
Sæsonens grønt fx gulerødder, bladselleri eller radisser
|
---|