Avocado toast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

15 min

Dejlig avocadotoast med friske tomater og cremet ost. Server toasten med spejlæg og bacon på toppen. Avocadotoasten er lækker fx på brunchbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

Toast

  • 15 g smør
  • 4 skiver daggammelt groft brød (ca. 125 g)
  • 1 avocado
  • 3 skiver Arla® Havarti 60+ skiveost
  • 75 g cherrytomater i skiver

Bacon og æg

  • 4 skiver bacon
  • 2 æg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Toast

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Mos avocadoen med en gaffel og fordel det på 2 af brødskiverne, modsat smørret. Del osten i halve, læg tre skiver på avocadoen, afslut med tomat og brød på toppen, med smørsiden opad. Lad en toastmaskine blive godt varm. Rist de 2 toast i ca. 7 min. - til de er gyldne og osten er smeltet.

Bacon og æg

Læg imens baconskiverne i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle. Slå æggene ud i panden og steg dem ved jævn varme i ca. 5 min. - eller til hviderne er stivnet. Drys med salt og peber. Server de 2 toast med spejlæg, bacon og persille på toppen

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag