Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg er en fyldig og lækker servering, du kan bruge såvel til morgenmad og brunch - og til frokost. Rugbrødstoasten kan suppleres med flere grøntsager og/eller fisk og kød. Det er en anderledes måde at anrette en avocadotoast på. Her er avocadoen bagt med æg og det giver en helt anden oplevelse Denne rugbrødstoast smager skønt og mætter på den gode måde.
Du kan skrue op og ned for mængden af grøntsager og ost - alt efter om du vil servere din toast til morgenmad, brunch eller frokost.
1985 kJ / 474 kcal
587 kJ / 140 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,3 g |
Protein: | 18,1 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 45,4 % | 15,7 g |
Fedt: | 36,5 % | 5,8 g |
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.