Rugbrødstoast med bagt avocado og æg

Rugbrødstoast med bagt avocado og æg

30 min Morgenmad og brunch Frokost
Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg er en fyldig og lækker servering, du kan bruge såvel til morgenmad og brunch - og til frokost. Rugbrødstoasten kan suppleres med flere grøntsager og/eller fisk og kød. Det er en anderledes måde at anrette en avocadotoast på. Her er avocadoen bagt med æg og det giver en helt anden oplevelse Denne rugbrødstoast smager skønt og mætter på den gode måde.
Mere inspiration

Så lækker en ret - brunchen bliver en succes!

Velbekomme!
Tip

Du kan skrue op og ned for mængden af grøntsager og ost - alt efter om du vil servere din toast til morgenmad, brunch eller frokost.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1985 kJ / 474 kcal

Næringsindhold pr. 100g

587 kJ / 140 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,3 g
Protein: 18,1 % 6,3 g
Kulhydrat: 45,4 % 15,7 g
Fedt: 36,5 % 5,8 g
Relateret video
Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise