Rugbrødstoast med bagt avocado og æg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Rugbrødstoast toppet med bagt avocado og æg. Bagt avocado med æg smager skønt - prøv det næste gang du vil peppe en toast lidt ekstra op!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Bagt avocado med æg

  • ½ stor, moden avocado
  • 1 lille æg
  • 1 skive Cheasy® M 6% (10+) skiveost
  • 3 skiver tomater
  • 2 skiver groft rugbrød
  • 50 g skyllede babyspinatblade
  • ½ tsk flagesalt
  • ½ tsk røgede tørrede chiliflager, fx chipotle

Pynt

  • finthakkede babyspinatblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bagt avocado med æg

Fjern stenen fra avocadoen og lav evt. hullet lidt større, så der kan være et æg heri. Slå ægget ud i den halve avocado. Bag avocadoen midt i ovnen.

Læg imens ost og tomat mellem de 2 rugbrødsskiver. Lad rugbrødstoasten bage i ovnen sammen med avocadoen i de sidste 5 min. eller indtil osten er smeltet og brødet er sprødt.

Læg spinatblade og rugbrødstoast på en tallerken og placer den bagte avocado herpå. Drys med flagesalt og røgede chiliflager, pynt med finthakkede spinatblade og server.

Bagetid - avocado med æg

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagetid - rugbrødstoast

Ca. 5 min ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1750 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 33 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag