Vegetar toast

Vegetar toast

20 min
Vegetartoast med krydret barbecue-blomkål og cremet avocadomos. Nem og hurtig vegetartoast til en lækker frokost.

Sådan gør du

Krydret blomkål
  • Skær blomkålsbuketterne i ca. ½ cm skiver og vend dem sammen med barbecuesaucen.
Toast
  • Smør alle brødskiverne med smør på den ene side. Vend avocado, løg, hvidløg, salt og peber sammen. Læg brødene sammen 2 og 2 med avocadomosen, ost og den krydret blomkål. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist dem 2 af gangen i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Server dem varme.
Energiindhold for hele retten:

5817 kJ / 1390 kcal

Næringsindhold pr. 100g

745 kJ / 178 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3,4 g
Protein: 8,7 % 3,8 g
Kulhydrat: 41,9 % 18,3 g
Fedt: 49,4 % 9,9 g

Ingredienser

Krydret blomkål
150 g Blomkål i buketter
4 spsk Barbecuesauce
Toast
8 skiver Daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
25 g Smør
2 Mosede avocadoer (ca. 250 g)
25 g Finthakket rødløg (ca. g)
2 Små finthakkede fed hvidløg
1 tsk Groft salt
Friskkværnet peber
4 skiver Cheddarost
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk