Hurtig kimchi toast

Hurtig kimchi toast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Fermentering har igen fundet vej til de danske køkkener. Her er en lækker "fermenteret" toast, i form af en toast med Kimchi. Kimchi er den asieatiske udgave af vores egen fermeterede kål - surkål.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

Kimchi

  • 1 lille finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk japansk sojasauce
  • 1 tsk risvinseddike
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 tsk groft salt
  • 75 g fintsnittet lilla spidskål
  • 75 g fintsnittet kinakål
  • 3 forårsløg i meget tynde strimler (ca. 50 g)
  • 1 gulerod i meget tynde strimler (ca. 50 g)
  • 15 g smør
  • 4 skiver langtidshævet hvedebrød
  • 4 skiver Arla® TÅST Cremet Havarti 55+

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kimchi

Rør hvidløg, sojasauce, eddike, olie og salt sammen i en stor skål. Bland grøntsagerne godt med dressingen og kram dem let. Stil kimchien tildækket i køleskabet i mindst en time. Smag til.

Lad kimchien dryppe af i et dørslag og dræn den let.

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden udad, om ost og kimchi. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 2 toast i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Server dem varme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3820 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 44 %

Print

Andre gode forslag