Hurtig kimchi toast
1 time 30 min
•
Fermentering har igen fundet vej til de danske køkkener. Her er en lækker "fermenteret" toast, i form af en toast med Kimchi. Kimchi er den asieatiske udgave af vores egen fermeterede kål - surkål.
Ingredienser
Kimchi
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
---|---|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 tsk
Risvinseddike
|
|
1 tsk
Sesamolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
75 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
75 g
Fintsnittet kinakål
|
|
½ bundt
Forårsløg i meget tynde strimler (ca. 50 g)
|
|
1
Gulerod i meget tynde strimler (ca. 50 g)
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
4 skiver
Langtidshævet hvedebrød
|
|
4 skiver
Cheasy® M 13% (20+) skiveost
|
Sådan gør du
Kimchi
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4555 kJ / 1089 kcal
Næringsindhold pr. 100g
714 kJ / 171 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 19,9 % | 8,4 g |
Kulhydrat: | 46,7 % | 19,6 g |
Fedt: | 33,4 % | 6,4 g |