Beef n´cheese toast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

I mødet mellem toast og bøf med løg sker der noget magisk - magien er bundet sammen af ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

2 stk.

Antal portioner

Bløde løg

  • 15 g smør
  • 2 små zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 100 g)
  • 150 g okseinderlår i tynde strimler
  • ½ g groft salt
  • 4 skiver langtidshævet hvedebrød
  • 15 g smør
  • 4 cherrytomater i halve (ca. 80 g)
  • 4 skiver Arla® Havarti 55+ Jalapenos

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bløde løg

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene ved jævn varme i ca. 5 min. - rør jævnligt. Tag løgene op og gem dem.

Lad panden blive godt varm igen og brun kødet i ca. 2 min. Drys med salt og tag kødet op.

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden udad, om løg, okse, tomat og ost. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 2 toast i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Server dem varme.

Tip

Brug restekød fra aftenen før.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 43 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag