Beef n´cheese toast

Beef n´cheese toast

30 min
I mødet mellem toast og bøf med løg sker der noget magisk - magien er bundet sammen af ost.

Sådan gør du

Bløde løg
  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene ved jævn varme i ca. 5 min. - rør jævnligt. Tag løgene op og gem dem.
  • Lad panden blive godt varm igen og brun kødet i ca. 2 min. Drys med salt og tag kødet op.
  • Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden udad, om løg, okse, tomat og ost. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 2 toast i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Server dem varme.

Brug restekød fra aftenen før. Find mange flere opskrifter på toast her.

Energiindhold for hele retten:

5483 kJ / 1310 kcal

Næringsindhold pr. 100g

831 kJ / 198 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 21,2 % 10,3 g
Kulhydrat: 38,3 % 18,7 g
Fedt: 40,5 % 9,1 g

Ingredienser

Bløde løg
15 g Smør
2 Små zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 100 g)
150 g Okseinderlår i tynde strimler
½ g Groft salt
4 skiver Langtidshævet hvedebrød
15 g Smør
4 Cherrytomater i halve (ca. 80 g)
4 skiver Havarti ost