Beef n´cheese toast

Beef n´cheese toast

30 min
I mødet mellem toast og bøf med løg sker der noget magisk - magien er bundet sammen af ost.

Sådan gør du

Bløde løg
  • Lad smørret blive gyldent i en pande og steg løgene ved jævn varme i ca. 5 min. - rør jævnligt. Tag løgene op og gem dem.
  • Lad panden blive godt varm igen og brun kødet i ca. 2 min. Drys med salt og tag kødet op.
  • Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden udad, om løg, okse, tomat og ost. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist de 2 toast i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Server dem varme.
Velbekomme!
Tip

Brug restekød fra aftenen før. Find mange flere opskrifter på toast her.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5710 kJ / 1365 kcal

Næringsindhold pr. 100g

840 kJ / 201 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 21,9 % 10,8 g
Kulhydrat: 36,8 % 18,2 g
Fedt: 41,3 % 9,4 g

Ingredienser

Bløde løg
Smør
15 g
Små zittauerløg i halve, tynde ringe (ca. 100 g)
2
Okseinderlår i tynde strimler
150 g
Groft salt
½ g
Langtidshævet hvedebrød
4 skiver
Smør
15 g
Cherrytomater i halve (ca. 80 g)
4
Arla® Havarti 55+ Jalapenos
4 skiver