Svampetoast

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

20 min

En anderledes og delikat vegetarisk toast med stegte svampe, cremefraichedressing og smeltet ost. En svampetoast som imponerer på smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 g smør
  • ¼ zittauerløg (ca. 20 g)
  • 1 stilk friske timiankviste
  • 50 g champignoner i skiver
  • 1 lille fed hvidløg
  • ¼ tsk groft salt

Cremefraichedressing

  • 2 skiver grovbrød
  • 5 g smør
  • 2 skiver Arla® Havarti 55+ Jalapenos

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og timiankvist i ca. 2 min. Tilsæt champignoner og steg ved kraftig varme ca. 5 min - til de er gyldne og tørre. Tilsæt hvidløg og salt og steg videre ved jævn varme i ca. 2 min. Fjern timiankvisten.

Cremefraichedressing

Rør cremefraiche, citronsaft, sukker og peber sammen.

Smør brødskiverne med smør på den ene side. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, med ost, champignonblanding og cremefraichedressing. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist toasten ca. 5 min - til den er gylden og osten er smeltet. Server den varm.

Print

Andre gode forslag