Toast med ost og skinke

Toast med ost og skinke

15 min
Den traditionelle toast med ost og skinke her twistet med skiver af stærk jalapenosost, grillet peberfrugt og syltede jalapenos. Toast med ost og skinke er en hurtig og nem frokost - med spark i.

Sådan gør du

  • Smør brødskiverne på den ene side med smør. Læg brødene sammen, med smørsiden ud af, om ost, skinke, peberfrugt og jalapenos. Lad en toastmaskine blive godt varm og rist 2 toast af gangen i ca. 5 min. - til de er gyldne og osten er smeltet. Gentag med de 2 sidste toast og server dem varme.

Find mange flere opskrifter på toast her.

Energiindhold for hele retten:

6533 kJ / 1561 kcal

Næringsindhold pr. 100g

1029 kJ / 246 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 17,3 % 10,5 g
Kulhydrat: 30,8 % 18,7 g
Fedt: 51,9 % 14,4 g
Mere inspiration

Prøv en sprød rulle med kalvefilet, skinke og ost - nytænkt Cordon bleu.

Cordon bleu
60+ min
Cordon bleu
(13)

Ingredienser

25 g Smør
8 skiver Daggammelt grovbrød (ca. 240 g)
8 skiver Havarti ost
4 skiver Kogt, røget skinke (ca. 125 g)
100 g Grillede peberfrugter i olie
25 g Finthakkede syltede jalapenos
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk