Prøv denne italiensk inspirerede ret med kalvefilet.
Texmex osten giver en dejlig stærk smag i cordon bleu'en - men vil du hellere have en mere mild oplevelse, kan du skifte den ud med en almindelig revet ost - eller en skive ost. I stedet for spidskål kan du bruge hvidkål.
12559 kJ / 3002 kcal
437 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 23,9 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 36,1 % | 9,3 g |
Fedt: | 40 % | 4,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Bagekartofler i både (ca. 500 g)
|
3 |
---|---|
Gulerødder i mindre stykker
|
4 |
Rødbeder i både
|
2 |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Knust rålakrids
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Groft hakket bredbladet persille
|
½ dl |
Kalvefilet (ca. 400 g)
|
4 skiver |
---|---|
Arla Karolines Køkken® revet Tex mex chili 25%
|
50 g |
Serrano skinke
|
8 skiver |
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
50 g |
Æg
|
2 |
Rasp
|
1½ dl |
Smør
|
40 g |
Fintsnittet spidskål
|
300 g |
---|---|
Groftrevne gulerødder
|
2 |
Æble i fine tern, fx ingrid marie
|
1 |
¼ liter |