Cordon bleu

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Kalvefilet i nytænkt klassisk cordon bleu med tilbehør af syrlige lakridsbagte rodfrugter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Lakridsbagte rodfrugter

  • 4 bagekartofler i både (ca. 500 g)
  • 7 gulerødder i mindre stykker
  • 3 rødbeder i både
  • 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 1 tsk lakridspulver - knust rålakrids
  • 1 tsk groft salt
  • ½ dl groft hakket bredbladet persille

Cordon bleu

Spidskålsalat

  • 300 g fintsnittet spidskål
  • 2 groftrevne gulerødder
  • 1 æble i fine tern, fx ingrid marie

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lakridsbagte rodfrugter

Vend kartofler, gulerødder og rødbeder godt sammen med limeskal og -saft, lakrids og salt. Bag rodfrugterne midt i ovnen og vend dem sammen med persille lige inden serveringen.

Cordon bleu

Flæk kalveskiverne halvt og fordel osten ind i lommerne. Rul skinken omkring fileterne, og vend dem - først i mel, dernæst i æg og til sidst i rasp. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg de 4 cordon bleu ca. 4 min. i alt - vend dem af og til. Læg cordon bleuérne i et lille fad og steg dem færdige i ovnen med rodfrugterne. Lad kødet hvile i ca. 2 min. inden servering.

Spidskålsalat

Bland spidskål, gulerødder og æbler og server salaten sammen med cordon bleu og rodfrugter.

Bagetid for rodfrugter

ca. 45 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagetid for cordon bleu

Ca. 5 min. ved 200°- traditionel ovn.

Tip

I stedet for spidskål kan du bruge hvidkål.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag