Cordon bleu

Cordon bleu

60+ min Hovedret
Cordon Bleu er en klassiker fra det franske køkken og består af skiver af kalvefilet, der er pakket rundt om skinke og ost. Her har vi nytænkt Cordon Bleu, der stadig består af kalvefilet med i en lidt anden variation - og med helt anderledes tilbehør i form af syrlige lakridsbagte rodfrugter. Cordon Bleu er en ret, der er velegnet at servere til en hyggelig aften, hvor et par gæster skal forkæles med en lidt anderledes med meget velsmagende kalvefilet.
Mere inspiration

Prøv denne italiensk inspirerede ret med kalvefilet.

Velbekomme!
Tips

Texmex osten giver en dejlig stærk smag i cordon bleu'en - men vil du hellere have en mere mild oplevelse, kan du skifte den ud med en almindelig revet ost - eller en skive ost. I stedet for spidskål kan du bruge hvidkål.

Tips

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3015 kJ / 3015 kcal

Næringsindhold pr. 100g

439 kJ / 105 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,6 g
Protein: 25 % 6,5 g
Kulhydrat: 35,8 % 9,3 g
Fedt: 39,2 % 4,6 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser