Cordon bleu

Cordon bleu

60+ min Hovedret

Kalvefilet i nytænkt klassisk cordon bleu med tilbehør af syrlige lakridsbagte rodfrugter.

Velbekomme!
Tip

I stedet for spidskål kan du bruge hvidkål.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

14055 kJ / 3359 kcal

Næringsindhold pr. 100g

406 kJ / 97 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,7 g
Protein: 23,4 % 5,6 g
Kulhydrat: 38,8 % 9,3 g
Fedt: 37,8 % 4,2 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser