9540 kJ / 2280 kcal
433 kJ / 104 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 24 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 44,8 % | 11,4 g |
Fedt: | 31,2 % | 3,7 g |
Hakket kalvekød (max.10%)
|
400 g |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Æg
|
1 |
Mælk
|
1½ dl |
Grahamsmel
|
4 spsk |
Groftrevet parmesanost
|
2 spsk |
Finthakket frisk rosmarin
|
2 spsk |
Friskkværnet peber
|
Bagekartofler i både (ca. 600 g)
|
3 |
---|---|
Blommetomater i kvarte (ca. g)
|
500 g |
Rapsolie
|
1½ spsk |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Aubergine, skåret i 1 cm skiver
|
1 |
Frisk basilikum
|
2 dl |
---|
Ristet italiensk brød
|
200 g |
---|