Ca. 40 min. ved 200° - traditionel ovn.
9608 kJ / 2296 kcal
415 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 24,1 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 44,9 % | 11 g |
Fedt: | 31 % | 3,5 g |
400 g
Hakket kalvekød (max.10%)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
1½ dl
Mælk
|
|
4 spsk
Grahamsmel
|
|
2 spsk
Groftrevet parmesanost
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
Friskkværnet peber
|
3
Bagekartofler i både (ca. 600 g)
|
|
---|---|
500 g
Blommetomater i kvarte (ca. g)
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Aubergine, skåret i 1 cm skiver
|
2 dl
Basilikumblade
|
---|
Ristet italiensk brød
|
---|