Ca. 45 min. ved 175° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
8688 kJ / 2076 kcal
416 kJ / 99 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 32,8 % | 8 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 11,7 g |
Fedt: | 19,5 % | 2,2 g |
Kalveschnitzler (ca. 400 g)
|
4 |
---|---|
Mild paprika
|
1 tsk |
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
1 tsk |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Friskkværnet peber
|
|
Serrano skinke (ca. 100 g)
|
8 skiver |
Frisk salvie
|
12 blade |
Forårsløg i 1 cm stykker (ca. 150 g)
|
1½ bundt |
---|---|
Kartofler i både (ca. 500 g)
|
6 |
Gule beder i både (ca. 250 g)
|
4 |
Champignoner i kvarte
|
200 g |
Rødløg i både (ca. 100 g)
|
1 |
Madlavningsfløde
|
1 dl |
Revet tex mex ost
|
50 g |
Lille finthakket fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
1 tsk |
Finthakkede frisk basilikum
|
½ dl |
Hyldeblomsteddike
|
½ spsk |
Friskkværnet peber
|
Groft flute
|
200 g |
---|