Ca. 40 min. ved 175° - traditionel ovn.
Hvis du undlader kartoflerne, bliver æggekagen i stedet til en luftig ovnmelet.
8698 kJ / 2079 kcal
421 kJ / 101 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 22 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 13,1 g |
Fedt: | 25,2 % | 2,9 g |
4
Store tomater (ca. 500 g)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
1 tsk
Hvedemel
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Mælk
|
|
6
Æg
|
|
600 g
Kogte kartofler i tern
|
|
1
Finthakket løg (ca. 75 g)
|
|
140 g
Revet mozzarellaost
|
Frisk, klippet purløg
|
---|
300 g
Ristet rugbrød
|
---|