Klassisk opskrift på æggekage i pande - med bacon og tomater.
Hvis du undlader kartoflerne, bliver æggekagen istedet til en luftig ovnmelet.
8929 kJ / 2134 kcal
432 kJ / 103 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,3 g |
Protein: | 20,7 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 13,1 g |
Fedt: | 27,9 % | 3,3 g |
Store tomater (ca. 500 g)
|
4 |
---|---|
Groft salt
|
¼ tsk |
Hvedemel
|
1 tsk |
---|---|
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Letmælk
|
1 dl |
Æg
|
6 |
Kogte kartofler i tern
|
600 g |
Finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
|
1 |
Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
|
140 g |
Frisk, klippet purløg
|
---|
Ristet rugbrød
|
300 g |
---|