Flødekartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(370 vurderinger)

60+ min

Flødekartofler er som oftest et hit og så kan du servere dem til alverdens kød, fx stegt, kogt eller glaseret hamburgerryg.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

Flødekartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flødekartofler

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver.
  2. Læg kartoflerne lagvis med krydderierne i 2 smurte, ovnfaste fade.
  3. Hæld piskefløden ved og bag kartoflerne midt i ovnen.

Tip

Brug en blanding af lige dele piskefløde og mælk, hvis du ønsker en mere mager udgave af flødekartofler.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 19440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,5 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 55 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag