Prøv kartoffelgratin som tilbehør til steg, frikadeller, fisk eller pølser.
Brug en blanding af lige dele piskefløde og mælk, hvis du ønsker en mere mager udgave af flødekartoflerne. Prøv at smage flødekartofler til med krydderurter og/eller chili - eller brug en ostesauce på kartoflerne.
9121 kJ / 2180 kcal
647 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 4,7 % | 1,8 g |
Kulhydrat: | 33 % | 12,6 g |
Fedt: | 62,3 % | 10,9 g |
Skrællede kartofler
|
1 kg |
---|---|
Revet muskatnød
|
½ tsk |
Groft salt
|
1½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
4 dl |