Lette flødekartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(59 vurderinger)

60+ min

Flødekartofler smager fantastisk og er en rigtig klassiker - her i en lettere og mere fedtfattig udgave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Kan serveres til

  • 400 g stegt kød, fx flanksteak
  • 4 dampede majskolber

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kartoflerne taglagt i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Hæld vandet ved og drys med salt og peber. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 45 min. Hæld fløden over kartoflerne og bag dem færdige de sidste 15 min. Lad kartoflerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Zinfandel Californien, USA

Serveret med det foreslåede kød og majs, vil en rødvin på zinfandel-druen være dejlig Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til oksekød

Andre gode forslag