Lette flødekartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(47 vurderinger)

60+ min

Flødekartofler smager fantastisk og er en rigtig klassiker - her i en lettere og mere fedtfattig udgave.

Ingredienser

Antal portioner

Kan serveres til

  • 400 g stegt kød, fx flanksteak
  • 4 dampede majskolber

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg kartoflerne taglagt i et ovnfast fad (ca. 20 x 25 cm). Hæld vandet ved og drys med salt og peber. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 45 min. Hæld fløden over kartoflerne og bag dem færdige de sidste 15 min. Lad kartoflerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Zinfandel Californien, USA

Serveret med det foreslåede kød og majs, vil en rødvin på zinfandel-druen være dejlig Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til oksekød