12-15 min. ved 275° - varmluft.
Burrata pizzaen smager også godt med parmaskinke. Læg 3-4 skiver parmaskinke på pizzaen efter den er bagt.
Bag evt. din pizza på bagesten eller bagestål. Både bagesten og -stål leder varmen bedre, så dine pizzaer får en endnu mere sprød bund og kant.
16882 kJ / 4035 kcal
907 kJ / 217 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 13,7 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 39,1 % | 20,8 g |
Fedt: | 47,2 % | 11,6 g |
Forkæl din burrata pizza med hjemmebagte pizzabunde.
2
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
|
---|---|
600 g
Kartofler i meget tynde skiver
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
3 spsk
Finthakket frisk timian
|
|
1½ tsk
Flagesalt
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
2
Burrata oste
|
|
---|---|
1 dl
Persille pesto
|
|
1 tsk
Tørrede chiliflager, fx chipotle (smoked chili)
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|