Forkæl din burrata pizza med hjemmebagte pizzabunde.
Burrata pizzaen smager også godt med parmaskinke. Læg 3-4 skiver parmaskinke på pizzaen efter den er bagt.
Bag evt. din pizza på bagesten eller bagestål. Både bagesten og -stål leder varmen bedre, så dine pizzaer får en endnu mere sprød bund og kant.
19051 kJ / 4553 kcal
1021 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13,5 % | 8,1 g |
Kulhydrat: | 42,9 % | 25,8 g |
Fedt: | 43,6 % | 12 g |
Pizzadeje (ca. 600 g)
|
2 |
---|---|
Kartofler i meget tynde skiver
|
600 g |
Olivenolie
|
3 spsk |
Finthakket frisk timian
|
3 spsk |
Flagesalt
|
1½ tsk |
200 g |
Burrata oste
|
2 |
---|---|
Persille pesto
|
1 dl |
Tørrede chiliflager, fx chipotle (smoked chili)
|
1 tsk |
Flagesalt
|
1 tsk |
Groftkværnet peber
|