Hytteostpizza
35 min
•
Arbejdstid: 10 min
•

Nem, lækker og lynhurtig hytteostpizza med få ingredienser. Bunden består udelukkende af hytteost, æg, mel og lidt salt - det hele blandes sammen og fordeles ud på et stykke bagepapir og bages. Kom din yndlingstopping på og bag pizzaen færdig. Vores version er med squash, svampe og pesto!

Martin Wiese Lyngholm
Content Creator
Ny
Ingredienser
Pizzabund
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
50 g
Hvedemel
|
|
25 g
Fuldkornshvedemel
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
Topping
3 spsk
Flødeost
|
|
---|---|
½ tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
Friskkværnet peber
|
|
50 g
Mozzarellaost i tern
|
|
100 g
Grøntsager, fx squash eller svampe
|
|
2 spsk
Persillepesto
|
Sådan gør du
Pizzaund
Topping

Top hytteostpizzaen med topping fra vores populære kartoffelpizza.
Pizzaen kan bages med den slags mel, du har. Vi anbefaler ca. 50/50 hvedemel og fuldkornsmel, men har du kun den ene slags, kan du sagtens bruge det.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3094 kJ / 739 kcal
Næringsindhold pr. 100g
585 kJ / 140 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 25,4 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 33,4 % | 11,5 g |
Fedt: | 41,2 % | 6,5 g |
Top pizzaen med hjemmelavet pesto🥬
Relateret video
Nem, lækker og lynhurtig hytteostpizza med få ingredienser. Bunden består udelukkende af hytteost, æg, mel og lidt salt - det hele blandes sammen og fordeles ud på et stykke bagepapir og bages.
