Tortillapizza

Tortillapizza

30 min
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.

Sådan gør du

Bagetid:

8-10 min. ved 225°° - varmluft.

Pizzaer
  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Vend, med let hånd, fraiche og soltørrede tomater sammen.
  • Lad artiskokkerne dryppe af i en sigte og skær dem derefter i strimler.
  • Smør alle bundene med fraiche og drys med ost. Fordel peberfrugter og artiskokker på bundene og drys med salt.
  • Læg 2 af tortillapizzaerne over på et stykker bagepapir og læg 2 over på et andet stykke. Træk pizzaerne over på de varme bageplader og bag nederst og midt i ovnen, til pizzaerne er sprøde og gyldne.
  • Tag pizzaerne ud og fordel salsa, skinke og basilikum. Server straks.
  • Bag de sidste 4 tortillapizzaer, mens I spiser de første.
Energiindhold for hele retten:

8629 kJ / 2062 kcal

Næringsindhold pr. 100g

487 kJ / 116 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 3 g
Protein: 24,5 % 7 g
Kulhydrat: 42,9 % 12,3 g
Fedt: 32,6 % 4,3 g

Ingredienser

2 dl Fraiche
75 g Finthakkede bløde soltørrede tomater
275 g Grillede artiskokhjerter i olie
8 Mellem fuldkornstortillaer
200 g Revet mozzarellaost
3 Peberfrugter i strimler
1 tsk Groft salt
1½ dl Stærk tomatsalsa
50 g Parmaskinke
2 dl Basilikumblade