Tortillapizza

Tortillapizza

30 min
Tortillapizza er super hurtig og nem at lave. Og når du bruger tortillaer, er du sikker på at få en dejlig tynd, sprød bund. Her laver vi tortillapizza med bl.a. artiskokhjerter, stærk tomatsalsa og parmaskinke. Tortillapizza kunne nemt blive et hit hos både små og store.

Sådan gør du

Pizzaer
  • Sæt 2 bageplader til opvarmning i ovnen.
  • Vend, med let hånd, fraiche og soltørrede tomater sammen.
  • Lad artiskokkerne dryppe af i en sigte og skær dem derefter i strimler.
  • Smør alle bundene med fraiche og drys med ost. Fordel peberfrugter og artiskokker på bundene og drys med salt.
  • Læg 2 af tortillapizzaerne over på et stykker bagepapir og læg 2 over på et andet stykke. Træk pizzaerne over på de varme bageplader og bag nederst og midt i ovnen, til pizzaerne er sprøde og gyldne.
  • Tag pizzaerne ud og fordel salsa, skinke og basilikum. Server straks.
  • Bag de sidste 4 tortillapizzaer, mens I spiser de første.
Bagetid
  • 8-10 min. ved 225°° - varmluft.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9670 kJ / 2311 kcal

Næringsindhold pr. 100g

555 kJ / 133 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 23,1 % 7,6 g
Kulhydrat: 46,7 % 15,2 g
Fedt: 30,2 % 4,5 g

Ingredienser

2 dl
Finthakkede bløde soltørrede tomater
75 g
Grillede artiskokhjerter i olie
275 g
Fuldkornstortillaer, ca. 20 cm i diameter
8
200 g
Røde og gule peberfrugter i strimler (ca. 450 g)
3
Groft salt
1 tsk
Stærk salsa - krydret tomatsauce
1½ dl
Parmaskinke i tynde skiver
50 g
Frisk basilikum
2 dl