Hasselback kartofler

Nøglehulsmærket opskrift

Hasselback kartofler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(28 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Opskrift på hasselback kartofler - lækkert tilbehør til mange forskellige hovedretter. Prøv denne nemme opskrift på Hasselback kartofler næste gang.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Hasselback kartofler

  • 10 store kartofler (ca. 1½ kg)
  • 1 spsk smeltet smør
  • 1½ tsk groft salt

Indkluderet i opskriften

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Hasselbackkartofler

  1. Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs.
  2. Læg dem i en smurt bradepande og pensl med smør. Drys salt over.
  3. Steg kartoflerne midt i ovnen.

Tips

Når du skal skære kartoflerne i tynde skiver, kan det være nemmere, at lægge kartoflerne mellem skaftet på to trægrydeskeere - på den måde skærer du ikke helt igennem kartoflen og kartoflen ligger fast.

Bagetid for kartofler

Ca. 1 time ved 225°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 20780 kJ / 4967 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag