Broccolitærte er en skøn klassiker, som aldrig går af mode. Tærten består helt enkelt af en fuldkornsbund, letkogt broccoli samt fyld af æg, kvark og ost. Enkelt og godt! Server broccolitærten til frokost, evt. med en salat - eller som en del af en buffet eller picnic.
Har du fået lyst til flere grøntsagstærter, er denne også god.
9190 kJ / 2197 kcal
856 kJ / 205 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 19,1 % | 9,6 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 13,5 g |
Fedt: | 54,1 % | 12,5 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole. Skal du bruge broccoli i en broccolisalat eller i tærtefyld, skal du holde kogetiden endnu kortere – omkring 1 minut. Her må broccolien nemlig godt være sprød.