Broccolitærte

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(81 vurderinger)

60+ min

En dejlig klassiker, som aldrig går af mode.

Ingredienser

Antal portioner

Dej

  • 100 g koldt smør
  • 175 g hvedemel (ca. 3 dl)
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ spsk vand

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen.

Fyld

Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i kogende vand tilsat salt. Kog den under låg i ca. 1 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt. Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med ost. Bag tærten midt i ovnen.

Forbagning

Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Bagning

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Hvordan koger man broccoli

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: