Du kan nemt bruge flere eller andre grøntsager i denne pastaret fx rødbede, grønkål eller bagte tomater.
10733 kJ / 2565 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 14,5 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 51,2 % | 18,5 g |
Fedt: | 34,3 % | 5,7 g |
Pasta med broccolicreme - broccoli blendes sammen med blandt andet salatost, piskefløde, hvidløg og citron til en skøn og cremet sauce.
400 g
Broccoli
|
|
---|---|
1 dl
Vand fra kogelagen
|
|
1 dl
Basilikumblade
|
|
100 g
Salatost
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2
Fed hvidløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
4 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret pasta, fx rigatoni
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
30 g
Salatost
|
|
30 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|