Du kan nemt bruge flere eller andre grøntsager i denne pastaret fx rødbede, grønkål eller bagte tomater.
10726 kJ / 2564 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 14,6 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 49,6 % | 17,9 g |
Fedt: | 35,8 % | 5,9 g |
En lækker hverdagsret med broccoli og stegt laks.
400 g
Broccoli
|
|
---|---|
1 dl
Vand fra kogelagen
|
|
1 dl
Frisk basilikum
|
|
100 g
Salatost
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
2
Fed hvidløg
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
4 tsk
Groft salt
|
|
400 g
Rigatoni pasta
|
1 tsk
Citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
30 g
Salatost
|
|
30 g
Grofthakkede og ristede hasselnødder
|