Du kan skifte grøntsagerne ud efter årstiden. Erstat broccoli med fx ærter, blomkål eller grønne asparges. Her er endnu en nem og hurtig gang aftensmad med pasta og laks.
10320 kJ / 2467 kcal
518 kJ / 124 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 26,1 % | 8 g |
Kulhydrat: | 38,3 % | 11,7 g |
Fedt: | 35,6 % | 5 g |
Er du glad for laks - så prøv også denne dejlige opskrift.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
Vand
|
3 liter |
---|---|
Groft salt
|
1 spsk |
Tørret fuldkornspasta, fx fusilli
|
300 g |
Broccoli i buketter og stokken i tynde skiver
|
450 g |
Hakkede zittauerløg (ca. 150 g)
|
2 |
Renset laksefilet med skind
|
450 g |
---|---|
Smør
|
10 g |
Friskpresset limesaft
|
1 spsk |
Groft salt
|
¼ tsk |
Friskkværnet peber
|
Madlavningsfløde
|
2 dl |
---|---|
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
2 tsk |
Groft salt
|
¾ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Strimlede frisk basilikum
|
1 dl |
Friske basilikum
|
---|