Du kan skifte grøntsagerne ud efter årstiden. Erstat broccoli med fx ærter, blomkål eller grønne asparges. Her er endnu en nem og hurtig gang aftensmad med pasta og laks.
10758 kJ / 2571 kcal
526 kJ / 126 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,5 g |
Protein: | 26,7 % | 8,3 g |
Kulhydrat: | 36,8 % | 11,4 g |
Fedt: | 36,5 % | 5,2 g |
Er du glad for laks - så prøv også denne dejlige opskrift.
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du steger laks, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornspasta, fx fusilli
|
|
450 g
Broccoli i buketter og stokken i tynde skiver
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
4
Laksefileter
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
2 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ tsk
Groft salt og friskkværnet peber
|
|
1 dl
Strimlede basilikumblade
|