Ca. 10 min. ved 225° - varmluft.
Ca. ½ time ved 225° - varmluft.
Tilbered evt. ekstra laks, så kan du tage en laksemad eller laksesalat til frokost.
12438 kJ / 2973 kcal
614 kJ / 147 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3 g |
Protein: | 24,5 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 33,8 % | 12,2 g |
Fedt: | 41,7 % | 6,9 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 kg
Rensede rodfrugter, fx gulerødder, pastinak, kartofler og/eller persillerod
|
|
---|---|
2
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ spsk
Olie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Cayennepeber
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
4
Skind- og benfri laksefileter
|
|
---|---|
2 spsk
Sød chilisauce
|
|
1 spsk
Sesamfrø
|
Bredbladet persille
|
|
---|---|
Citroner (usprøjtede) i både
|
240 g
Groft brød
|
---|