Stegt hornfisk er en sjælden, men herlig spise. Her får du en hornfisk opskrift, som passer til dens sæson. Hornfisken svømmer i de danske farvande lige før det for alvor bliver sommer og lige efter sommeren. Nyd den delikate hornfisk....få evt. fiskehandleren til at udbene den. Skulle der være ben tilbage er det så praktisk at benene er blågrønne, så de er nemme at se. Tilberedning af hornfisk er enkelt - steg den med eller uden panering.
En klassiker til forret går man aldrig forkert af.
Hornfiskene kan også paneres. Pensl kødsiden med sennep og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt og steg dem i smør i ca. 5 min. på hver side.
Du kan anvende sild i stedet for hornfisk.
11088 kJ / 2650 kcal
536 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 24,7 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 47,1 % | 14,9 g |
Fedt: | 28,2 % | 4,1 g |