Hornfiskene kan også paneres. Pensl kødsiden med sennep og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt og steg dem i smør i ca. 5 min. på hver side.
Du kan anvende sild i stedet for hornfisk.
11102 kJ / 2653 kcal
537 kJ / 128 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 24,7 % | 7,8 g |
Kulhydrat: | 47,2 % | 14,9 g |
Fedt: | 28,1 % | 4,1 g |
½ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1
Agurk i tynde stave (ca. 250 g)
|
|
3
Gulerødder i tynde stave (ca. 200 g)
|
|
150 g
Radiser i kvarte
|
320 g
Perlespelt (ca. 4 dl)
|
|
---|---|
4 dl
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Salatost i tern
|
3
Udbenede og rensede hornfisk (ca. 400 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Grofthakket frisk koriander eller kørvel
|
|
25 g
Smør
|