Stegt hornfisk

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Prøv denne opskrift på stegt hornfisk med salat. Glæd dig til at sætte tænderne i den sprøde stegte hornfisk!

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Salat

  • 2 pillede appelsiner i både (ca. 200 g)
  • 200 g fintsnittet hvidkål
  • 2 æbler i tynde både fx gloster (ca. 125 g)

Stegt hornfisk

  • 2 udbenede hornfisk (ca. 400 g)
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • 2 spsk rugmel
  • ¼ tsk groft salt
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - kogte

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Smag fraiche til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Salat

Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet.

Stegt hornfisk

Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side.

Tip

I stedet for hornfisk kan anvendes sild.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: