Stegt hornfisk
45 min

Stegt hornfisk

Prøv denne opskrift på stegt hornfisk med salat. Glæd dig til at sætte tænderne i den sprøde stegte hornfisk!
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegt hornfisk

Prøv denne opskrift på stegt hornfisk med salat. Glæd dig til at sætte tænderne i den sprøde stegte hornfisk!

Antal portioner

Dressing

Salat

  • 2 pillede appelsiner i både (ca. 200 g)
  • 200 g fintsnittet hvidkål
  • 2 æbler i tynde både fx gloster (ca. 125 g)

Stegt hornfisk

  • 2 udbenede hornfisk (ca. 400 g)
  • 1 spsk sød fransk sennep
  • 2 spsk rugmel
  • ¼ tsk groft salt
  • 25 g smør

Tilbehør

  • 1 kg kartofler - kogte

Fremgangsmåde:

Dressing

Smag fraiche til med koriander, salt og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Salat

Fjern hinderne fra appelsinbådene. Læg hvidkål i et fladt fad og fordel herpå appelsin- og æblebåde. Hæld dressingen over salaten og stil den tildækket i køleskabet.

Stegt hornfisk

Halver hornfiskene på tværs. Pensl kødsiden med sennep. Fold hornfiskene på tværs og luk dem med en kødnål. Vend dem i en blanding af rugmel og salt. Lad smørret gyldne i en pande og steg hornfiskene ca. 5 min. på hver side.

Tip

I stedet for hornfisk kan anvendes sild.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %
Print