13687 kJ / 3271 kcal
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 24,7 % | 6,6 g |
Kulhydrat: | 21,4 % | 5,7 g |
Fedt: | 53,9 % | 6,6 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
Lufttørret bacon
|
200 g |
---|
Smør
|
25 g |
---|---|
Bananskalotteløg i halve og kvarte (ca. 300 g)
|
8 |
Rensede spinatblade
|
300 g |
½ liter | |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
Smør
|
50 g |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Små fed hvidløg i skiver
|
2 |
Rensede knurhanefileter med skind eller hvilling (ca. 550 g)
|
8 |
Havsalt
|
½ tsk |
Vand
|
4 liter |
---|---|
Groft salt
|
4 tsk |
Frisk pasta, fx spaghetti
|
500 g |
Fintstrimlede spinatblade
|
|
---|---|
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|