Spaghetti marinara
30 min
•

Spaghetti marinara er en hurtig pastaret med alt godt fra havet i en lidt spicy tomatsauce. Spaghetti marinara er en middelhavs-klassiker de steder, hvor der er let adgang til skaldyr. Vi har lavet vores version af spaghetti marinara med en skaldyrsblanding fra frost og suppleret med fiskebouillon. En nem hverdagsret med fisk, der smager super godt.
Ingredienser
Spaghetti
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
300 g
Gulerødder i tynde strimler
|
|
2
Store gule peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Blandede skaldyr, fx kammuslinger, rejer, jomfruhummerhaler eller skaldyrsmix
|
|
1½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
---|---|
1 spsk
Fiskebouillon-pulver
|
Sådan gør du
Spaghetti
Du kan få skaldyrsblandinger på frost. Tø dem før stegning - eller steg dem lidt længere.
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
