Du kan få skaldyrsblandinger på frost. Tø dem før stegning - eller steg dem lidt længere.
8722 kJ / 2085 kcal
341 kJ / 81 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,3 % | 5,3 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 11,4 g |
Fedt: | 17,1 % | 1,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
2½ liter
Vand
|
|
---|---|
2½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret spaghetti
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
300 g
Gulerødder i tynde strimler
|
|
2
Store gule peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
600 g
Blandede skaldyr, fx kammuslinger, rejer, jomfruhummerhaler eller skaldyrsmix
|
|
1½ dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
1 dåse
Hakkede tomater med chili
|
|
---|---|
1 spsk
Fiskebouillon-pulver
|