Du kan få skaldyrsblandinger på frost. Tø dem før stegning - eller steg dem lidt længere.
8762 kJ / 2094 kcal
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 26,3 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 56,3 % | 11,1 g |
Fedt: | 17,4 % | 1,6 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Vand
|
2½ liter |
---|---|
Groft salt
|
2½ tsk |
Tørret hvid spaghetti
|
300 g |
Smør
|
25 g |
---|---|
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
Gulerødder i tynde strimler
|
300 g |
Store gule peberfrugter i tynde strimler (ca. 300 g)
|
2 |
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
2 |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Blandede skaldyr, fx kammuslinger, rejer, jomfruhummerhaler eller skaldyrsmix
|
600 g |
Grofthakket bredbladet persille
|
1½ dl |
Friskpresset citronsaft
|
2 spsk |
Hakkede tomater med chili (ca. 400 g)
|
1 dåse |
---|---|
Fiskebouillon-pulver
|
1 spsk |