Gem evt. lidt af kogevandet til spagettien - hvis du vil servere den mere cremet.
Det klæder altid spaghetti med lidt ost - server evt. revet ost til retten.
9869 kJ / 2359 kcal
478 kJ / 114 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,8 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 54,6 % | 15,3 g |
Fedt: | 23,6 % | 3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
400 g
Tørret spaghetti
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
500 g
Broccoli i buketter og stokken i tynde strimler
|
25 g
Hvidløgssmør
|
|
---|---|
300 g
Pillede rå tigerrejer med halevifte
|
|
2 tsk
Fintstrimlet citronskal (usprøjtet)
|
|
3 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
|
---|---|
2
Gulerødder høvlet i tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
50 g
Hvidløgssmør
|
|
1 tsk
Flagesalt
|
|
Friskkværnet peber
|