Spaghetti med stegte tigerrejer
30 min

Spaghetti med stegte tigerrejer

En let og dejlig spaghettiret, der mætter både maven og synet....og vi spiser jo også med øjnene.
Bedømmelse (32 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med stegte tigerrejer

En let og dejlig spaghettiret, der mætter både maven og synet....og vi spiser jo også med øjnene.

Antal portioner
  • 400 g tørret spaghetti
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 500 g broccoli i buketter og stokken i tynde strimler
  • 25 g Arla Kærgården® Hvidløg
  • 300 g pillede rå tigerrejer med halevifte
  • 2 tsk fintstrimlet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Fremgangsmåde:

Kom spaghettien i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien ca. 7 min. Tilsæt broccoli og lad den koge med i ca. 3 min. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt citronskal, -saft og salt og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min.

Lad spaghetti og broccoli dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden og bland med spinat, gulerod og fedtstof. Hæld spaghetti og grøntsager i et fad og kom de stegte rejer på toppen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %
Print