Spaghetti med stegte tigerrejer

Bedømmelse

(32 vurderinger)

30 min

En let og dejlig spaghettiret, der mætter både maven og synet....og vi spiser jo også med øjnene.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tørret spaghetti
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 500 g broccoli i buketter og stokken i tynde strimler
  • 25 g Arla Kærgården® Hvidløg Hvidløg
  • 300 g pillede rå tigerrejer med halevifte
  • 2 tsk fintstrimlet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spaghettien i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien ca. 7 min. Tilsæt broccoli og lad den koge med i ca. 3 min. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt citronskal, -saft og salt og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min.

Lad spaghetti og broccoli dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden og bland med spinat, gulerod og fedtstof. Hæld spaghetti og grøntsager i et fad og kom de stegte rejer på toppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,6 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Kilde: