Spaghetti med stegte tigerrejer

Spaghetti med stegte tigerrejer

30 min
En let og dejlig spaghettiret, der mætter både maven og synet....og vi spiser jo også med øjnene.

Sådan gør du

  • Kom spaghettien i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien ca. 7 min. Tilsæt broccoli og lad den koge med i ca. 3 min. Pastaen skal være mør, men ikke blød.
  • Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt citronskal, -saft og salt og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min.
  • Lad spaghetti og broccoli dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden og bland med spinat, gulerod og fedtstof. Hæld spaghetti og grøntsager i et fad og kom de stegte rejer på toppen.
Energiindhold for hele retten:

11822 kJ / 2826 kcal

Næringsindhold pr. 100g

573 kJ / 137 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 18,4 % 6,2 g
Kulhydrat: 55,3 % 18,7 g
Fedt: 26,3 % 4,1 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

400 g Tørret spaghetti
3 liter Vand
1 spsk Groft salt
500 g Broccoli i buketter og stokken i tynde strimler
25 g Hvidløgssmør
300 g Pillede rå tigerrejer med halevifte
2 tsk Fintstrimlet citronskal (usprøjtet)
3 spsk Friskpresset citronsaft
½ tsk Groft salt
100 g Rensede babyspinatblade
2 Gulerødder høvlet i tynde strimler (ca. 100 g)
50 g Hvidløgssmør
Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk Se opskriften, tips, inspiration og mange flere opskrifter på Arla.dk