Spaghetti med stegte tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(32 vurderinger)

30 min

En let og dejlig spaghettiret, der mætter både maven og synet....og vi spiser jo også med øjnene.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret spaghetti
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 500 g broccoli i buketter og stokken i tynde strimler
  • 25 g Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg
  • 300 g pillede rå tigerrejer med halevifte
  • 2 tsk fintstrimlet citronskal (usprøjtet)
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • 100 g rensede babyspinatblade
  • 2 gulerødder høvlet i tynde strimler (ca. 100 g)
  • 50 g Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spaghettien i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien ca. 7 min. Tilsæt broccoli og lad den koge med i ca. 3 min. Pastaen skal være mør, men ikke blød.

Lad imens fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg rejerne ved kraftig varme i ca. 1½ min. Tilsæt citronskal, -saft og salt og damp rejerne under omrøring i ca. 1 min.

Lad spaghetti og broccoli dryppe af i et dørslag. Kom det tilbage i gryden og bland med spinat, gulerod og fedtstof. Hæld spaghetti og grøntsager i et fad og kom de stegte rejer på toppen.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: