11220 kJ / 2682 kcal
506 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 21 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 14,2 g |
Fedt: | 31,2 % | 4,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
500 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
2
Store fed hvidløg i skiver
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Hakkede basilikumblade
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
400 g
Rå tigerrejer
|
---|
100 g
Renset rucolasalat
|
|
---|---|
1
Moden avocado i lange skiver
|
|
75 g
Friske mozzarella oste revet i mindre stykker
|
|
1 spsk
Ristede pinjekerner
|
|
¼ tsk
Havsalt, fx maldon
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
Frisk basilikum
|
---|
400 g
Tørret spaghetti - koges
|
---|