11271 kJ / 2694 kcal
508 kJ / 121 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 20,5 % | 6,1 g |
Kulhydrat: | 47,7 % | 14,2 g |
Fedt: | 31,8 % | 4,4 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Cherrytomater i halve
|
500 g |
---|---|
Store fed hvidløg i skiver
|
2 |
Finthakket rød chilipeber
|
1 spsk |
Hakkede frisk basilikum
|
1 dl |
Olivenolie
|
2 spsk |
Rå tigerrejer
|
400 g |
---|
Renset rucolasalat
|
100 g |
---|---|
Moden avocado i lange skiver
|
1 |
Friske mozzarella oste revet i mindre stykker
|
75 g |
Ristede pinjekerner
|
1 spsk |
Havsalt, fx maldon
|
¼ tsk |
Olivenolie
|
½ spsk |
---|---|
Sukker
|
1 tsk |
Groft salt
|
1 tsk |
Friske basilikum
|
---|
Tørret spaghetti - koges
|
400 g |
---|