Pasta med tigerrejer og krydrede cherrytomater

Pasta med tigerrejer og krydrede cherrytomater

30 min
Dejlig lun salat med italienske noter. Nem at lave og smuk at se på.

Sådan gør du

  • Kom tomaterne i en skål og bland dem med hvidløg, chili, basilikum og olie. Lad tomaterne stå tildækket på køkkenbordet, mens du ordner rejer og salat.
  • Pil rejerne og fjern den sorte tarm.
Salat
  • Anret rucola, avocado og mozzarella i et fad og drys med pinjekerner og salt.
  • Lad olien blive varm i en pande. Steg rejerne ca. 1½ min. og tag dem op. Kom tomatblandingen i panden og kog den ved kraftig varme i ca. 1 min. Tilsæt de stegte rejer, sukker og salt og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.
  • Kom den friskkogte pasta i en varm, stor skål og hæld tigerrejerne med de krydrede cherrytomater over. Server straks sammen med salaten.
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11271 kJ / 2694 kcal

Næringsindhold pr. 100g

508 kJ / 121 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 20,5 % 6,1 g
Kulhydrat: 47,7 % 14,2 g
Fedt: 31,8 % 4,4 g
Relateret video
Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Ingredienser

Cherrytomater i halve
500 g
Store fed hvidløg i skiver
2
Finthakket rød chilipeber
1 spsk
Hakkede frisk basilikum
1 dl
Olivenolie
2 spsk
Rå tigerrejer
400 g
Salat
Renset rucolasalat
100 g
Moden avocado i lange skiver
1
Friske mozzarella oste revet i mindre stykker
75 g
Ristede pinjekerner
1 spsk
Havsalt, fx maldon
¼ tsk
Olivenolie
½ spsk
Sukker
1 tsk
Groft salt
1 tsk
Pynt
Friske basilikum
Tilbehør
Tørret spaghetti - koges
400 g