Ca. 12 min. ved 200° - traditionel ovn.
I stedet for kugler af alufolie, kan du bruge muffinsforme af metal eller silikone (med bunden i vejret). Filokurvene kan opbevares i en tæt kagedåse i 3-4 dage. Er du til mere styrke i fyldet - så skru op for chilien.
4071 kJ / 973 kcal
548 kJ / 131 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,3 g |
Protein: | 23 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 23 % | 7,4 g |
Fedt: | 54 % | 8 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
75 g
Optøet frossen filodej (2-6 plader)
|
|
---|---|
20 g
Smør - smeltet
|
½
Agurk (ca. 200 g)
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
250 g
Rå tigerrejer med halevifte
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rød chilipeber
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
3 spsk
Hakkede citronmelisseblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1½ dl
Creme fraiche
|
---|
Limefrugter i både
|
---|