Marineret pasta med tigerrejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

60+ min

Tankerne flyver afsted til en smuk sydhavsø med denne dejlige pastaret. Tigerrejerne passer perfekt med den hjemmelavede pesto.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Marineret pasta

  • 250 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 4 spsk rapsolie
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • friskkværnet peber

Pesto

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 300 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Marineret pasta

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad den dryppe af i en sigte. Bland olie, løg, persille og peber i en stor skål og vend den varme pasta i. Stil skålen tildækket i køleskabet i mindst 1 time.

Pesto

Kom olie, pinjekerner, hvidløg, ost og salt i et blenderglas. Blend ved langsomste hastighed i ca. 1 min. Tilsæt basilikumblade med stilke og blend igen ved langsomste hastighed i ca. 30 sek. Stil pestoen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Ved serveringen

Fordel den marinerede pasta på tallerkener. Læg en tynd ring af pesto uden om pastaen. Vend rejerne i citronsaft og anret dem på tallerkenerne. Drys med revet ost og pynt med basilikumblade.

Genveje

Pesto kan tilberedes dagen før. Pasta kan marineres dagen før - tag pastaen ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.

Tip

Du kan bage dit landbrød selv - se link.

Drikkevarer

Kælderkold, kraftig og fadlagret hvidvin - chardonnay eller rødvin - en ung, frisk valpolicella.

Tips

Pestoen kan fryses.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 21360 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag