Pesto kan tilberedes dagen før. Pasta kan marineres dagen før - tag pastaen ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.
21245 kJ / 5078 kcal
1022 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 17 g |
Fedt: | 52,7 % | 14,6 g |
Landbrød
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
250 g
Tørret pasta, fx penne
|
---|
4 spsk
Rapsolie
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg
|
|
1 dl
Hakket frisk kruspersille
|
|
Friskkværnet peber
|
2 dl
Olivenolie
|
|
---|---|
1½ spsk
Pinjekerner
|
|
1
Stort pillet fed hvidløg
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1½ liter
Frisk basilikum med bløde stilke (ca. 75 g)
|
600 g
Pillede kogte tigerrejer med halevifte (50-60 stk.)
|
|
---|---|
2½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Basilikumblade
|
---|
300 g
Landbrød
|
---|