Pesto kan tilberedes dagen før. Pasta kan marineres dagen før - tag pastaen ud af køleskabet ca. 1 time før serveringen.
21245 kJ / 5078 kcal
1022 kJ / 244 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 19 % | 11,4 g |
Kulhydrat: | 28,3 % | 17 g |
Fedt: | 52,7 % | 14,6 g |
Landbrød
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
Tørret hvid pasta, fx penne
|
250 g |
---|
Rapsolie
|
4 spsk |
---|---|
Finthakket rødløg
|
1 |
Hakket frisk kruspersille
|
1 dl |
Friskkværnet peber
|
Olivenolie
|
2 dl |
---|---|
Pinjekerner
|
1½ spsk |
Stort pillet fed hvidløg
|
1 |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
50 g |
Fint salt
|
½ tsk |
Frisk basilikum med bløde stilke (ca. 75 g)
|
1½ liter |
Pillede kogte tigerrejer med halevifte (50-60 stk.)
|
600 g |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
2½ spsk |
Revet cheddar- og maasdammerost
|
75 g |
Friske basilikum
|
---|
Landbrød
|
300 g |
---|